Skip to content

Безплатна доставка над: 66 лв

Бърза поръчка: +359 876 46 46 19

Кратка история относно създаването на серия Leanea

Порталът Leanea.bg е място за женска красота, в който не предлагаме просто нутрикозметика и удължаващи младостта продукти. Ще откриете необходимите инструменти, чрез които по-добре да разберете кое точно е вашето състояние и с кое средство или комбинация от тях, за да се справите най-добре с него.

drdanny-squared

Ето какво споделя и основателят на серията продукти Leanea – д-р Даниел Димитров:

Идеята за създаването на серията продукти Leanea е на диетолога д-р Даниел Димитров, който в началото на практиката си е работил с много пациентки, желаещи да подобрят определени аспекти на външния си вид.

Базирайки се на познанията, че при повечето състояния, свързани с външния вид (целулит, лимфен застой, разширени капиляри и вени, и други), причините са  вътрешни и използването само на правилен модел на хранене и физическа активност не дава очаквания хубав резултат.

Тогава той решава да се предприеме комплексен подход, като се използва и силата на природните съставки, които да помагат на  засегнатите тъкани, за да започнат да функционират нормално. Хранителните  добавки въздействат “отвътре навън”, за да възстановят и проявят естествената красота на жената. Благодарение на тях се постига желания ефект.  Също така все повече се доказва ролята на определени природни активни вещества за забавянето на процесите на стареене и задържането максимално на младостта на тялото и мозъка.

Продуктите  с подобно въздействие са определени като нутрикозметика и удължаващи живота. В България има много малко подобен тип продукти, което ни амбицира да предоставим най-добрите продукти на съвременната българска жена. 

Формулите ни са без аналог, като в състава им се използват български и други билки и най-добрите нутрицевтици.

За нас
Wishlist 0
Continue Shopping